Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve eğitim süreci Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından icra edilecek olan "Adıyaman Organize Sanayi Bölgesindeki Firmalara Yönelik Kişisel, Verilerin Korunması ve Süreç Yönetimi Eğitimi" adlı eğitim programımızın açılış töreni 14.03.2022 tarihinde Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

14.03.2022 - 18.03.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimde Üniversitemiz öğretim elamanlarından Öğr. Gör. Aydın ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Dr. Canan SAĞIROĞLU ve Öğr. Gör. Akın SAĞIROĞLU eğitmen olarak görev almaktadır.