ADYÜSEM ve Tempo Akademi İşbirliği : Dijital Girişimcilik

Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezimiz ile Tempo Akademi arasında arasında imzalanan protokol ile verilecek olan “Dijital Girişimcilik" adlı sertifika programının açılış töreni Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Konfrerans Salonunda düzenlendi.

Törene, Adıyaman Valisi Sn. Mahmut ÇUHADAR, Adıyaman Belediye Başkanı Sn. Dr. Süleyman KILINÇ, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet TURGUT, Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Mehmet Emin YÜCEKAYA, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abdulkadir ÇELENK, Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Prof. Dr. Ahmet AKKAYA, Tempo Akademi Yetkilileri, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile kursiyerler katıldı.

Tören program tanıtımı, protokol üyelerinin konuşmaları, toplu fotoğraf çekimi ve akabinde kokteyl ile sona erdi.