SERAMİK ATÖLYESİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

“SERAMİK YAPIYORUZ” 

Eğitmen: Doç. Dr. Öznur YILDIRIM

Kurs Tarihi: 23 Aralık – saat: 13.00-15.00

Eğitim Süresi ve Ücreti: 2 Saat/ 250 TL 

Katılımcı Kontenjan: 15 kişi

Yer: ADYÜ GSF Heykel Atölyesi 

Not: Katılım sayısının 10 kişinin altında kalması halinde kurs açılmayacaktır.

Başvuru: Kesin kayıt için; kursiyerlerin kurs ücretinin alıcı adı olarak Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Döner Sermaye İşletmesi şeklinde  belirtilmesi suretiyle (250 TL) Türkiye Halk Bankasına (IBAN: TR080001200918100005000087) yatırıldığına dair banka dekontu ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile ADYÜSEM Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. 

  • Bu atölyede; seramik aracılığıyla çocukların ince motor gelişimine katkı sağlamak, yaratıcılıklarını desteklemek, kendilerini ifade etme becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olmak, sosyalleşmelerine zemin hazırlamak, mekânsal farkındalık kazandırmak amaçlanmıştır.  
  • Program içeriğinde seçilecek bir hikaye kitabı çocuklara okunacak. Çocuklar bu hikayeden yola çıkarak istedikleri karakteri hayal güçlerini kullanarak üç boyutlu heykele dönüştürecek.  
  • Herhangi bir ön deneyime gerek olmayan bu atölyede çocukların yaptığı bir adet seramik heykel kurutma ve fırınlama süreçlerinden sonra atölye tarihinden bir ay sonra teslim alınabilecektir.  
  • Gerekli bütün malzemeler ve fırınlamalar atölye ücretine dahildir. 

Online Başvuru Sayfası

seramik.jpg

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.